Szolgáltatásaink menete

Szolgáltatásunk menete:

Árajánlat kérése

  1. műanyag ablakok estében használja online ajánlatkészítő programunkat (Árkalkulátor gomb)
  2. küldjön ajánlatkérést (Árajánlatkérés gomb)
  3. küldjön e-mailt , hívjon bennünket telefonon, vagy keressen bennünket személyesen bemutató termünkben, hogy tudjuk egyeztetni igényeit(Vevőszolgálat)

Felmérés

Amennyiben más ajánlatokkal is összevetve szimpatikusnak tartja előzetes ajánlatunkat, éljen az ingyenes felmérés és szaktanácsadás adta lehetőséggel , vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal és egyeztesse a felmérés időpontját, melyet teljes mértékben az ön időbeosztásához igazítunk.

Hivatalos árajánlat elkészítése, megrendelés

Felmérést követően elkészülhet hivatalos ajánlatunk, melynek alapján bemutatótermünkben nyitvatartási időben – vagy akár előre egyeztetett attól eltérő időpontban is- megrendelheti a terméket, és igény szerinti szolgáltatásunkat.

Ha Ön úgy dönt, hogy nem kér előzetes ajánlatot mert esetleg  ehhez túl elfoglalt, vagy mert sok-sok elégedett ügyfelünk valamelyike ajánlott bennünket, úgy máris fölveheti velünk a kapcsolatot. Állunk rendelkezésére!

Kérjük, további, részletesebb információkért olvassa el „vásárlási tanácsainkat” (Vásárlási tanácsok), „termékeink ismertetőit” (Termékeink), „árkalkulátorunk” használati útmutatóját (Árkalkulátor) és az „árajánlat kérés” –ről szóló ismertetőnket (Árajánlat kérés)!

 

Tanácsadás, felmérés, bontás, beépítés:

Tudjuk, a laikusnak nem könnyű eldöntenie, hogy hova, milyen nyílászárót kell, érdemes beépíttetnie, ezért már a kezdet kezdetén az Ön rendelkezésére állunk. Hívjon, írjon, és mi elmondjuk, hogy az épület szerkezetétől, a várható igénybevételtől, az Ön személyes igényeitől és lehetőségeitől függően milyen lehetőségek közül választhat. Nem a legdrágábbat próbáljuk Önre sózni, hanem a legjobbat ajánljuk, hogy előbb a megrendelőnk, később pedig az ajánlónk legyen!

Szolgáltatásaink egy részét (állapot- és műszaki felmérés, tanácsadás) potenciális ügyfeleinknek – ésszerű határok közt – ingyenesen elvégezzük, más részét kedvező – megegyezéses – áron ajánljuk. Így tehát végzünk még bontást és beépítést, valamint helyreállítást is. Igény szerint az Ön által máshol vásárolt szerkezeteket is beépítjük.

Munkánkért jótállunk, velünk valóban „házhoz jön a szakértelem”! Munkatársaink nagy tapasztalattal, hosszú ideje dolgoznak a szakmában, figyelik a trendeket, a műszaki és a piaci változásokat, korszerű anyagokat és eszközöket használnak, így ügyfeleink a lehető legjobb kiszolgálást kaphatják.

Termék kínálat:

Cégünk mindazon gyártókkal, szállítókkal kapcsolatban áll, akik kifogástalan termékeket, ésszerű árakon kínálnak. Ezen a palettán ablakok, tetővilágítók, bejárati és beltéri ajtók, ipari- és garázskapuk, árnyékolók-,valamint kiegészítők találhatók, a műszakilag még megfelelő, legolcsóbb portékától a luxus igényeket is kielégítő prémium kategóriáig. Csak Önön áll, hogy mit választ! Ha valamit mégsem találna meg kínálatunkban, kérésére utánajárunk a dolognak…

Weboldalunk használata:

Ha böngészni szeretne a kínálatban, a konkrét árucikk megtalálásához bal oldali menüoszlopunkat ajánljuk, bővebb információkat „Termékeink” menü pontban talál, éljen a lehetőséggel és nyomtatható (pdf.) dokumentumainkat mentse le számítógépére esetleg nyomtassa ki azokat.

Ha szeretné önállóan felmérni a lehetőségeit, először a mi bevonásunk nélkül, a homlokzati nyílászárók (ablakok és bejárati ajtók) esetében használhatja kalkulátor segédprogramunkat itt, az oldalon! Tudja meg, hogy a szükséges termékek várhatóan mennyibe kerülnek majd, akár különféle műszaki tartalommal, – kiegészítőkkel, anyaggal, színben, méretben, minőségben, extrákkal – A beltéri ajtók esetében a „Termékeink” menüpontban található kivonatos árlisták segítenek az önálló eligazodásban.

Ha inkább egy kockás papíron mérlegelné lehetőségeit,választhatja felső menüsorunk „ajánlatkérés” gombját. Erre kattintva egy formanyomtatványt tölthet ki és küldhet meg nekünk, amire rövidesen válaszolunk, megtéve árajánlatunkat.

Ha nem kíván élni a fent említett lehetőségek egyikével sem, bármilyen igény esetén írhat nekünk e-mailt, vagy hívhat minket telefonon.

Cégünket elérheti személyesen bemutató termünkben, vagy közvetetten, de bárhogyan is tegye, egy céghez fordul, egyformán pontos információt és egyformán gondos kiszolgálást kap!