Beépítési információk

Az építkezés során a kültéri nyílászárók beépítése örömteli állomása a munkafolyamatnak. Végre kezd ház formája lenni az épületnek, lezárásra került a légtér, biztonságban tárolhatók az anyagok, szerszámok az épületben. Megannyi szükséges kiadás (villanyszerelés, épületgépészeti munkák előkészítése) után végre van látszatja is az elköltött pénznek.

A beltéri ajtók beépítése – mint utolsó műveletek egyike – felöltözteti a lakást. A korábban csak képzeletünkben és látványterveken létező lakásbelső végre testet ölt és a közeli költözés ígéretével kecseget. Felújítás esetén is hasonló örömöknek nézhetünk elébe. Megváltozik, megszépül az eddigi megszokott kép, fűtésszámlánk lesz szolidabb vagy értékeinket tudhatjuk végre biztonságban. Hamarosan vége háborgattatásunknak, már csak egy utolsó takarítás van hátra.

Hogy örömünk teljes lehessen, a homlokzati vagy beltéri nyílászárók gondos kiválasztásán felül fontos, hogy a beépítés is szakszerűen történjen. Esetleges falátalakításnál ne maradjanak kagylósan kitört felületek, a takarólécek ne potyogjanak le, az ajtók, ablakok hosszú távon kifogástalanul működjenek, bejárati ajtónk ne ejtsen foglyul vagy ne zárjon ki minket.

Az Ajtószalon Kft. különös hangsúlyt fektet arra, hogy forgalmazott termékeit fokozott gondossággal és szakértelemmel építse be. Beépítő szakembereinek munkájáért felelősséget vállal, bízva azok évtizedes gyakorlatában, tapasztalatában. Célunk, hogy Ügyfeleink a megvásárolt termékekkel és szolgáltatásokkal egyaránt elégedettek legyenek. Ennek érdekében nem csak a szigorúan vett beépítést végezzük el, hanem szakszerűen megoldjuk a különböző kiegészítő hézagtakarási, fal átalakítási, faljavítási munkákat is, teljes körű szolgáltatást biztosítva.Termékcsoportonként összefoglalva szeretnénk Ügyfeleinket tájékoztatni a beépítéssel kapcsolatos leglényegesebb információkról, hogy valóban jó döntéseket tudjanak hozni. Természetesen sok az egyedi eset, ezért szakembereink beépítéssel kapcsolatos kérdésekben is Ügyfeleink rendelkezésére állnak.