Keményfóliás beltéri ajtó

Beltéri ajtók könnyen tisztítható karcálló, lúgálló, hőálló felülettel, egyedi méretben, változatos formákban és színekben. Keményfóliás beltéri ajtóink felülete rendkívül ellenálló a különböző mechanikai és vegyi behatásokkal szemben és 28 féle klasszikus és modern famintás, ill. 4 féle fedőszínben rendelhetők. A rendkívül sokféle üveghely kialakításon felül felár nélkül rendelhető egyedi üveghely kialakítással is. A tucatnyi üvegtípus mindegyikét tartalmazza az alapár.

Az ajtók átlagon felüli tulajdonságai, gazdag variálhatóságuk (további alapáras opciók a tetszés szerinti függőleges vagy vízszintes szálirány választhatósága az ajtólapon, ajtótok és ajtólap különböző színben) kedvező árukkal párosulva méltán tarthatnak igényt az Ön figyelmére.

Keményfóliás, intarziás ajtók karc-, lúg- és hőálló felülettel.
Az intarziázás (különböző színek és szálirányok kombinációja) tovább növeli az amúgy is sokszínű lehetőségeket tartalmazó ajtócsalád variálhatóságát. A falnyílás méretéhez alkalmazkodó gyártás és formagazdagság mellett a színek és szálirányok lehetőségei is olyan sokrétűek, hogy példákon keresztül mutatjuk be a lehetőségeket.

I-01F I-02V I-03F I-04 I-05V

 

Szálirány: I-02V ajtó ajtólapján vízszintes a szálirány, I-03F ajtón függőleges. Akár az intarzia nélküli típusoknál, a szálirány itt is felár nélkül, tetszőlegesen variálható (ahogyan az eltérő ajtólap-ajtótok szín is: I-04-nél az intarziával egyezik a tok színe, a többinél az ajtólap alapszínével). Ebből következően létezik I-02F és I-03V típus is, és ennek megfelelően a többiek is szabadon változtathatók.
I-02F I-03V I-05F

 

Színek:
Az eddigi példákban minden lehetőséget (az összehasonlíthatóság kedvéért) ugyanabban a színben mutattunk be. A 32 féle szín bármelyike kombinálható egymással, így a lehetőségek száma szinte zavarba ejtő. Az intarzia nem csak különböző színek esetében alkalmazható. Egyező mintával, csupán a szálirányok játékával is érdekes hatásokat érhetünk el.

Csík intarzia: Akár intarziás, akár normál ajtólapokba rendelhető rozsdamentes acélcsík vagy fóliacsík intarzia is.

 

Üveges intarziás ajtók:
Az eddig látott tele ajtókon kívül természetesen a keményfóliás intarziás ajtók is rendelhetők bármelyik üveges kivitelben.
A képen látható ajtó C-04K + I-03V.
Keményfóliás intarziás ajtóink esetében tehát az intarzia nélküli típusok
– méret
– szín
– forma
– szálirány
– tok és lap különböző szín variációs lehetőségei mellett
– egyező vagy eltérő színű alap-, fém és fóliacsík intarziával gazdagon kombinálhatók.

Keményfóliás beltéri ajtók üveges típusok.
12 féle üveggel és a bemutatottaktól eltérő egyedi üvegkivágásokkal is!

AF AV B-03 B-02
B-01 K-04 E-03 G-05
M-01Z M-01K M-01P O-30, 40, 50
A-01 C-04Z C-04K C-04P
D-03Z D-03K D-03P A-02
F-05Z F-05K F-05P
R-03 R-05 B-04 L-04
J-03Z T-03 H01Z P-04Z
S-05 S-06 S-03 V-04Z