Beltéri ajtó

Basic Dekor beltéri ajtók – rendkívül kedvező áron és gyors kiszolgálással.
Magyar méretrend szerinti standard méretekben utólag szerelhető tokkal, zárral, pánttal, gumitömítéssel.
75 x 210 cm
90 x 210 cm
100 x 210 cm
10-12 és 12-14 cm falvastagság esetén sima lapos (üvegezés nélküli) típusai raktárról azonnal szállíthatók mind az öt színben!
Síklapos kivitelű ajtóink ára színtől és mérettől függetlenül egységesen 29.500 Ft+Áfa.
Egyedi falvastagság és üveges típusok esetén 3 hét alatt teljesítjük rendelését.

Juhar Bükk Calvados Dió Wenge

Üveges típusaink 10 féle formában, 7 féle üveggel és lemezbetétes változatban érhetők el.

Basic A Basic B Basic C Basic D Basic E
Basic F Basic G Basic H Basic I Basic J

 

Bármelyik síklapos modell rendelhető 4 vagy 6 vízszintes irányú rozsdamentes acél fémcsík intarziával is.

Beltéri ajtóink tokszerkezete úgynevezett utólag szerelhető típusú. Ez azt jelenti, hogy az ajtó beépítésére a falazási, vakolási, fal és padlóburkolási munkák elvégzése után kerül sor.
Amennyiben az építkezés, felújítás korábbi szakaszában történik az ajtók megrendelése, több dologra is oda kell figyelnünk:
Amennyiben végleges aljzatbetontól mérünk, a falnyílás magassági méretéből le kell vonnunk a majdani padlóburkolat és ragasztó vagy alátét anyagának együttes vastagságát.
A vizes helyiségek (illetve bárhol, ahol lesz) falvastagságába hasonlóképpen be kell kalkulálni, hozzáadni a későbbi falburkolat vastagságát. Vakolatlan téglafal vastagság alapján végleges vastagságot meghatározni némileg kockázatos. Glettelésre kerülő YTONG és gipszkarton fal esetén nemigen lehet hibázni.
Az utólag szerelhető ajtók takaróléce, borítása típusonként különböző mértékben túlnyúlik a falnyílás szélein, így takarva el az ajtótok és a fal közötti illesztési hézagot. Ennek a takarólécnek fontos szerepe van az ajtó esztétikáját illetően is. Rendkívül szükséges ezért, hogy ezeknek a takaróléceknek legyen elegendő helyük, hogy elférjenek. Sarkoknál, egymáshoz közeli „futófalaknál” nagyon fontos az ún. falfülek, falcsonkok kiképzése. Beépítés oldalunkon látható rajzunkon szemléltetjük a „veszélyes” szituációkat, és ajtónk esztétikumának szempontjából kívánatos megoldásokat is.
Természetesen vannak megoldási javaslataink olyan esetekre is, amikor elmaradt a falfül kiképzése.